此页面上的内容需要较新版本的 Adobe Flash Player。

获取 Adobe Flash Player

当前位置: 首页 >> 服务 >> 阅读推广 >> 最新活动 >> 正文

携友书香——时光荏苒

来源:    时间:2019-05-30 08:36

时光荏苒,我已在人生旅途上度过了十七个春秋,已迈入了风华正茂的青春年月,一个应用努力拼搏去点缀的青春年月。珍惜自己的时间,利用好每一份每一秒。做事不放过没一个细节,小心谨慎,细致,能够做到这些,还有什么是不可能的呢?

 

Everyone has a bank. Its name is TIME.

每个人都有一个银行,它的名字叫"时间"

Every morning, it credits you with 86,400 seconds.

每天早晨,它在你的帐户里存入86,400秒钟。Every night it writes off, as lost, whatever of this you have failed to invest to good purpose.

不管你是否很好地利用了这笔时间,每天晚上它会照例把这笔时间作为遗失注销。

It carries over no balance. It allows no overdraft.

它没有设置余额,也不允许透支。

Each day it opens a new account for you. Each night it burns the records of the day.每天它会为你开一个新帐户,每晚它会把该天的记录全部删除。

If you fail to use the day's deposits, the loss is yours.

如果你没有好好地利用当天的这笔时间,那么损失由你自己承担。

There is no going back. There is no drawing against the "tomorrow".

没有回头路,也不能向"明天"借时间。

You must live in the present on today's deposits.

你必须以今天的时间"存款"为基础生活在现在。

Invest it so as to get from it the utmost in health, happiness and success!

有效地投资这笔时间以便从中获取有关健康,快乐及成功最大的收益。The clock is running. Make the most of today: "Seize the day!"

时钟正在旋转。好好地利用今天:"抓住每一天!"

So, you see, time is important, make the most of it.

你看,时间挺重要的吧,一定要好好利用它。

After all, life is either a daring adventure or nothing!

毕竟,生活要么是大胆的尝试,要么就什么都没有。

Time is pressing me like a ghost

时间像幽灵一样,不断的紧迫着我

Like rivers of water firmly net fish and shrimp, never let go

有如江河之水牢牢的网住鱼虾,决不放过

Time is like a dust storm

时间像沙尘暴一样铺天盖地

Fill in all the gaps and never miss

填充所有空隙决不落空

Time is as vicious as a tornado does sweep away everything

时间像龙卷风样穷凶极恶无情的确卷走一切

Take away my self-confidence, never stop

卷走我的自信,决不罢休

Time, like a loving father, opens its arms to appease the wandering birds

时间像慈父一样,敞开怀抱安抚迷航的候鸟

Let the warriors in the harbor, never give up

让勇士在港湾养精蓄锐,决不放弃

Time warns me like a strict mother

时间像严母一样,时刻告诫着我

To cherish time, create time

要珍惜时间,创造时间

Keep up with The Times and never waste time

时刻保持与时俱进,决不浪费

 

朗读时间:5317:50-8:05

朗读地点:展翼大道国旗下

版权所有 @ 2016  沈阳航空航天大学图书馆
中国  辽宁  沈阳道义经济开发区道义南大街37号   邮编:110136
  
蓝图 | 读者手册 | 工会工作 | 党建工作
您是第 位访问者今天是: